Kun Péter

Üdvözlök mindenkit oldalamon!

Blog jellegű oldalamat a Gasztró-Terni Kft.-vel karöltve alkottuk meg, hogy életre keltsük a baranyai gasztronómiát, és segítsünk barátainknak, partnereinknek, hogy sikeres éttermet tudjanak üzemeltetni. Az alapanyagoktól, az étlap megírásán keresztül, vagy a dekoráció megtervezésében és kivitelezésében, teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani, ami nem csak az étterem megnyitásánál hasznos, ez lehet már egy üzemben lévő vendéglátó egység is.

Magamról pár szó: szívesen mesélnék arról, hogy már a gyerekorom kedvenc játékai a konyhából kerültek ki, és a fakanalat azóta sem engedem el, de sajnos, ha korai önmagamra tekintek vissza erről szó sincs. Inkább egy gengszter rappernek kellene lennem az én múltammal. Szóval soha nem voltam egy mintagyerek, de végül szüleim kitartó unszolásának köszönhetően nagy nehezen belevágtam a vendéglátói tanulmányaimba. Főleg a kreativitás, az új dolgok iránti vágy, és munkám utáni elismerő szavaknak köszönhetően, immár 17 éve a szakmám szerelmese vagyok. Jelenleg a Kalafarm Lovarda konyhafőnökeként, valamint a Gasztró-Terni tanácsadó séfjeként, mutatom meg, hogy a minőségi gasztronómia mindenkinek jár.

Kun Péter

Célok és mérföldkövek

Minden embernek a szakmájától függetlenül, kell egy cél, ami folyamatosan a szeme előtt lebeg, hogy „Na ezt még szeretném elérni, és akkor egy mérföldkő megint megvan”.

Tovább

Kun Péter

Csak előre

Nagy öröm számomra, hogy alig egy hónapja indítottam weboldalamat a Gasztro-Terni Kft.-vel, és Schelb Zsolt barátommal karöltve, és vannak olyan napok, amikor több mint 500 látogató volt rá kíváncsi.

Tovább

Kun Péter

Elhagytuk a Kalafarmot

Akik nem szeretnek, most azok is olvassák ezeket a sorokat, és nem itt fogják abbahagyni, mert kíváncsiak a véleményemre, hogy már megint mi bajom van.

Tovább